13 húsétel, amibe (lecsó)paprika is került, a még ízesebb szaftért

A lecsópaprika nem csak klasszikus lecsóba való! Dobjunk némi paprikát húsételeinkhez, páratlan magyaros ízvilágot kapunk!

Paprikás húsételekkel kedveskedünk, így meg is van, hogy mit főzzetek a napokban - mert bizony a csirkemell, a máj, a vadhús és a sertés is imádja, ha lecsósan készítjük! (Lecsó)paprikás húsok, alant:

Még több húsétel itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Egyáltalán nem mindegy, mikor vacsorázol télen – Az alvásod báhatja,...

Télen nemcsak a hőmérséklet és a napfény hiánya alakítja át a mindennapjainkat, hanem az is, hogyan reagál a szervezetünk az esti étkezésre. A kutatások szerint a vacsora időpontja ilyenkor sokkal nagyobb hatással van az anyagcserére, az alvásra és az energiaszintre, mint az év bármely más szakaszában. De mikor érdemes utoljára enni, hogy a testünk valóban jól működjön?

Nosalty

További cikkek

Top Receptek