8 lecsós fogás, amivel végső búcsút inthetsz a nyári egytálnak

A nyarunkat valószínűleg megannyi lecsó és megannyi lecsós fogás kísérte. Most így, már mélyen benne az őszben intsünk búcsút az utolsó friss paradicsomoknak, paprikáknak az alábbi ételek elkészítésével.

Kész, vége, eddig bírták a nyár utolsó napsugarai és az utolsó paprikák, paradicsomok, amelyek oly' sok lecsós fogás alapját adták júliustúl-augusztusig, és egy kicsit még a vénasszonyok nyara alatt is. Hívjuk a zöldségeket egy utolsó táncba, készüljön egy utolsó lecsós fogás, ehhez inspirációt az alábbi listából meríthetünk.

 1. 1.

  Cecei lecsós csirke kapros-túrós galuskával

 2. 2.

  Hagyományos rácponty

 3. 3.

  Lecsós pot pie

 4. 4.

  Lecsós pirított rizs

 5. 5.

  Tarhonyás lecsó debrecenivel és füstölt kolbásszal

 6. 6.

  Szűzpecsenye lecsós burgonyával

 7. 7.

  Lecsó újragondolva

 8. 8.

  Szaftos, lecsókrémes tarhonya tükörtojással

Még több lecsós fogás vár itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!

Régi házi sütemények karácsonyra

Méteres sütemény, zserbó, flódni vagy porcukorban forgó hókifli. Ki ne ismerné ezeket a régi, házi süteményeket, melyek a karácsonyi süteményes tálca sztárjai?