lecsó

Így bugyoláld a maradék lecsót fűszeres tésztasapkába

A pot pie egy USA- és Kanada-szerte népszerű, jellemzően húsos piteféle, lényege, hogy a tölteléket képző ragut egyből a sütőedénybe kanalazzák, a tészta pedig a tetejére kerül. Sütés után ezen a csodás, omlós, aranybarna szénhidrátrétegen át kanalazzák a húsos-zöldséges ragut, aminek egyben köretéül is szolgál.

Rosanics Petra

6-féle módon főztem lecsót, hogy megtaláljam a tökéleteset

Minden ugyanaz másképpen – nyáron mindenki lecsót főz, azonban nincs két olyan ember, aki ugyanúgy tenné ezt. Megihletett ez a furcsa különböző azonosság, ezért elhatároztam, hogy megkeresem a tökéletes lecsót: 6 eltérő módon főztem meg, és abszolút meglepett a módszerek és az eredmények sokszínűsége. És hogy melyik a legfinomabb? A cikkből kiderül!

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

További cikkek