10 két pofára tömhető lángos, amiből öröm minden falat

Lángosozzatok be, használjátok ki a 33 fokos nagy melegeket odakint, bent pedig a hűvösben süssétek meg strandos kedvenceteket!

A lángos után lehet egy nagy egyenlőségjelet tenni, közvetlenül a nyár elé kell biggyeszteni, és meg is van a kikezdhetetlen egyenlet. A lángosért szinte mindenki rajong, ráadásul tejföl, sajt, káposzta, fokhagyma, bármi kerülhet rá szabadon. Íme, a Nosalty oldalának legfinomabb lángosai!

  1. 1.

    Hagyományos krumplis lángos

  2. 2.

    Kefíres lángos 1.

  3. 3.

    Klasszik lángos

  4. 4.

    Burgonyás lángos

  5. 5.

    Igazi strandos lángos

  6. 6.

    Tuti káposztás lángos

  7. 7.

    Kényeztető burgonyás lángos

  8. 8.

    Retró strandos lángos

  9. 9.

    Mexikói jellegű töltött lángos

  10. 10.

    Lusta lángos

Még több lángos itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

8 frissítő gazpacho, ami nem hagy hidegen

Bombasztikusan frissítő ízének köszönhetően a hideg gazpacho ideális választás a meleg nyári napokra. Szuper egészséges, illetve rendkívül egyszerűen elkészíthető, vagyis nem kell sokat ácsorogni a konyhában miatta. Mutatjuk a mi kedvenceinket!

Nosalty

További cikkek

4+1 szobanövény, ami bírja a nyári klímát a szabadban

Számos olyan növény van, ami nemcsak bírja, hanem kimondottan szereti a nyári meleget és napsütést. Na de van-e olyan, aminek természetes élőhelye a lakás egy kellemesebb klímájú sarka? A válasz: igen! Mutatjuk, melyik az a 4+1 szobanövény, amit nyugodt szívvel kitelepíthetünk a szabadba nyáron!

Heti Menü – Nyári egytálételek hússal és hús nélkül, 7...

Különleges egytálételekkel, baszk lecsóval, töltött kápiával, könnyű rakott kellel, tojásos nokedlivel, de meggy-, karfiol-, zöldség- vagy karalábélevessel is készültünk a hétre, nem is beszélve a szezonális édességekről. Áfonyás keksz, málnahab, citrompite, csokifagyi, meggyes piskóta? Nehéz lesz választani! Heti menü itt: