14 ebédötlet, ha valami igazán laktató a vágyad

Olyan ebédötleteket hoztunk mára, amelyektől extrán jóllaksz majd: van itt nyárias egytálétel és krumplis palacsinta is, de a tojásos nokedli imádóiról sem felejtkeztünk meg.

Töltött paprika, lacikrumpli, spenótos nokedli, csirkepaprikás? Ebédötleteket hoztunk, melyek nem éppen könnyedek, de annál laktatóbbak! Legtöbbjük húsos, de akad itt húsmentes is, nyugalom! Melyik ebédötletet valósítod meg?

  1. 1.

    Töltött paprika hagyományosan

  2. 2.

    Lacikrumpli újratöltve

  3. 3.

    Tojásos nokedli spenótosan

  4. 4.

    Karalábés húsgombóc Hajdú Annától

  5. 5.

    Hortobágyi húsos gombóc

  6. 6.

    Rusztikus tojásos nokedli sonkával és tavaszi salátával

  7. 7.

    Régimódi krumplis palacsinta

  8. 8.

    Borsos malackaraj

  9. 9.

    Narancsos sült krumpli zsályával

  10. 10.

    Kakukkfüves szűzpecsenye édesburgonya lángossal

  11. 11.

    Káposztás palacsinta

  12. 12.

    Tejfölös csirkepaprikás szarvacskával

  13. 13.

    Rizses csirke Gregor módra

  14. 14.

    Szaftos sertéspörkölt nokedlivel

Még több ebédötlet itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk