Kukorica – friss íz, ami kell neked!

Itt a friss csöves kukorica, ez a legfinomabb. Gyerünk a piacra, szerezz be egy pár csövet, és indulhat is a játék: próbáld ki az összes, számodra új felhasználási módját!

Hiánygazdaságban szívesen felpattintasz egy kukoricakonzervet is, hiszen magyar viszonylatban talán ez az az alapanyag, amit a legjobban készítenek dobozba zárva, de most erre semmi szükség. Itt van a friss, zsenge csöves kukorica! Akár meg is főzheted a családnak, ahogy a mamádtól tanultad, vagy grillezheted, – ez a két legegyszerűbb módja, hogy gyorsan az asztalodra kerülhessen – , és mindenképpen finomabb lesz, mint konzerves társa. Mi most még több felhasználási lehetőséget mutatunk neked, próbáld ki ezeket is!

Legújabb receptek

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Ünnepi mediterrán halragu

Ha ti is szoktatok karácsonyra halat készíteni, akkor most itt egy remek receptötlet, egy egyszerű halragu, amit tetszőleges tengeri halfiléből készíthettek. A vibráló, mediterrán ízek ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Kevés az időd? Mutatjuk az 5 leggyorsabb karácsonyi főételt

Egészben sült pulyka, így-így panírozott, majd olajban kisütött húsok és halak, halászlé, töltött káposzta? Finoman szólva sem időspórolós, kapkodva összedobható karácsonyi főételek. Mutatunk pár receptet inkább, amelyek bizonyítják, hogy nem minden fogás időigényes és őrületesen pepecselős, ami karácsonyi.

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...