Nem is úgy kell kézi reszelővel sajtot reszelni, mint hittük

Garantáltan neked is leesik az állad, ha megnézed, hogy kellene a sajtot reszelni kézi reszelővel. Eláruljuk, sokkal egyszerűbb így!

Miután a TikToknak hála már tudjuk, hogy mit kezdjünk a lábasok fedőjével, amikor főzés közben levesszük őket, vagy hogy miként lehet gyorsan eltávolítani egy kaliforniai paprika magházát, most arra is fény derült a videómegosztó oldalnak köszönhetően, hogy mi a sajtreszelés gyors és egyszerű módja kézi sajtreszelővel.

Ez is kiderült – így kell könnyen és gyorsan sajtot reszelni

Te is úgy használtad eddig a kézi sajtreszelőt, hogy amíg az eszközt stabilan tartottad, addig a sajtot mozgattad fel és le? Az alábbi videót 2,2 millióan nézték meg eddig, és 210 ezer kedvelést kapott, nem véletlenül: ebből ugyanis kiderül, hogy a mindenki által használt módszer teljesen hibás!

@toddy_10

I was today years old when I found this out. #fyp

♬ original sound - Pay10

Persze, mindannyian éreztük, hogy ez így nehézkes, de sosem gondolkoztunk el azon, hogy másképp is lehetne ezt.

Például úgy, hogy a sajttömb egy deszkán fekszik mozdulatlanul, és a reszelőt mozgatjuk rajta fel és alá.

Ahogy a videón is látszik, sokkal kevesebb erőfeszítést igényel, így pillanatok alatt kész a hatalmas adag reszelt sajt.

Ma is okosabbak lettünk, hála a TikToknak!

Forrásunk volt.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több TikTok:

Címlapról ajánljuk

További cikkek