12 könnyed fogás, ami jólesik a kiadós húsvéti finomságok után

A húsvét általában telis-tele van olyan gazdag és nehéz ételekkel, amelyek megterhelhetik a szervezetet. A túlzott zsír- és kalóriabevitel, valamint az édességek és alkoholok bőséges fogyasztása kihívást jelenthet az emésztőrendszer számára, ezért húsvét után különösen fontos, hogy megkönnyítsük a testünk dolgát könnyed fogásokkal.

Húsvét után érdemes tavaszias salátákat, leveseket vagy főzelékeket készíteni, mivel ezen könnyed fogások fogyasztása segíthet visszatérni a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz, és enyhítheti a húsvéti dínom-dánom által okozott kellemetlenségeket. Most csokorba szedtük a mi kedvenc könnyed fogásainkat, hogy neked egyszerűbb legyen a választás! Jó étvágyat hozzájuk:

  1. 1.

    Könnyű és selymes zöldborsókrémleves

  2. 2.

    Light tésztasaláta csirkemellel

  3. 3.

    Gazdag és ropogós falafelsaláta

  4. 4.

    Könnyű currys csirkemell

  5. 5.

    Fűszeres-narancsos kuszkusz csirkemellel és csicseriborsóval

  6. 6.

    Könnyű, csirkés chop suey

  7. 7.

    Medvehagymás rizottó

  8. 8.

    Vöröslencse-főzelék citromos húsgolyókkal

  9. 9.

    Tavaszi quinoasaláta

  10. 10.

    Krémsajtos csirkemell spenóttal és póréhagymával

  11. 11.

    Gyömbéres-újhagymás pirított tészta bundázott tofuval

  12. 12.

    Vegyes zöldséges borsóleves, habkönnyű grízgaluskával

Még több könnyed fogás itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

További cikkek