9 igazán magyaros étel, ami kedvencünket, a kolbászt ünnepli

Magyar konyha márpedig nincsen kolbász nélkül, igaz? Attól függetlenül, hogy erre a kérdésre mi a válaszunk, az biztos, hogy néha jól jön pár karika ebből a fűszeres húsáruból. Ezekben az ételekben van is belőle bőven, főzzünk magyarosat valamelyik nap.

  1. 1.

    Kolbászos-bazsalikomos lecsó kakukkfüves galuskával

  2. 2.

    Kolbászos mini pogácsa

  3. 3.

    Kolbászos krumplileves

  4. 4.

    Kolbászos tepsis pizza

  5. 5.

    Kolbászkrémes töltött bundás kenyér

  6. 6.

    Burgonyás-kolbászos pogácsa maradék krumplipüréből

  7. 7.

    Hagyományos lecsó sült kolbászkarikákkal

  8. 8.

    Kolbászos carbonara

  9. 9.

    Tésztában sült kolbászok

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!

Rosanics Petra

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?