Jobbnál jobb ötletek a grillpácoláshoz

Ha beszerezted a húst, megrendelted a jó időt, és felhívtad a barátokat, már csak egy valami hiányzik a tökéletes grillezéshez: egy szuperjó pác, vagy több is. Szemezgessetek bátran a jobbnál jobb öteletekből!

Az örök kedvenc: mézes pácok

Szigorúan kézzel fogyasztva, hogy csupa ragacsosak legyünk, a móka kedvéért. A gyerekek is imádni fogják.

A csípős ízek kedvelőinek

Mindegy, hogy a szárított vagy friss chilitől lesz csípős a hús, egy biztos: az alábbi fogások bármelyike leveszi lábukról a fűszeres ízek rajongóit.

Egyenesen Amerikából

Hamisítatlan barbecue-ízek, egyenesen a grillezés fellegvárából.

Mediterrán hangulatban

Egy kis olaj, zöldfűszerek és máris déli szomszédainknál érezhetjük magunkat.

Egy falat India

További pácötletek

Még több grillrecept itt >>

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...