Grillparti

Nem eszik olyan forrón a kutyát

Mostanában mindenki hamburgerlistákat gyárt és hamburgert zabál, de a szegény kistesóval, a hot doggal, nem törődik senki, pedig ez is lehet ugyanannyira izgalmas és finom!

Dávid

Süssünk kürtőskalácsot!

Ha strandolás, akkor strandkaja. Ha strandkaja, akkor lángos és kürtőskalács. Ez utóbbiban azonban egyre többet kell csalódnom, így inkább már otthon, magam készítem el.

Dávid

Sajtok a rácson

Grillezni nemcsak húsokat, zöldséget lehet, hanem a sajtokból is kiváló főétel válik egy jó recept segítségével. Egy ciprusi, egy magyar és egy francia sajtot sütünk meg.

Dávid

Pörköltet a bográcsba!

Ha nyáron pörköltfőzésre adjuk a fejünket, akkor érdemes ezt a kertben, bográcsban megtenni, mert teljesen más lesz a végeredmény. Receptek és ötletek a hétvégi főzéshez!

Dávid

Grillparti angolosan

Az angol nyár, hírének megfelelően, hűvös, esős és szeles. A húsok sütéséhez azonban nem kell sem napsütés, sem meleg, így rendíthetetlenül működik a grill egész nyáron.

Durcsó

Minden, amit a pácokról tudni kell

Előző cikkünkben már kitárgyaltuk, mire kell ügyelnünk a pácolási folyamat során, de milyen pácot készítsünk? Most a különböző pácfajtákkal ismerkedhetünk meg közelebbről!

Dávid

Háziasszony a „pácban"

Izgatottan várjuk grillpartira a vendégeket, egész nap készülődünk, hogy minden tökéletes legyen, végül a főfogás, a sült hús ehetetlen lett. Ismerős? Ennek vége!

Dávid

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Aprósütemények karácsonyra

Karácsonyi aprósütemények, szaladjatok a legszebb ünnepi tányérokra, és kínáljátok magatokat kicsiknek, nagyoknak. A készítésükben részt tud venni az egész család!