15 gyönyörű és nagyon egyszerű húsvéti hidegtál

A húsvéti reggeli és vacsora egyik kihagyhatatlan étele a minden jóval megpakolt hidegtál, amelyhez bármilyen felvágottat, krémet és zöldséget fel lehet használni. 

  1. 1.

    Hidegtál madár formában

  2. 2.

    Szárnyashúsos hidegtál

  3. 3.

    Aszpikos sonkaterrine

  4. 4.

    Sajttekercses hidegtál

  5. 5.

    Csirkés hidegtál

  6. 6.

    Tormakrémes, sonkás hidegtál (3.)

  7. 7.

    Húsvéti sonkatál

  8. 8.

    Kaszinótojás és tormakrémes sonkatekercs Katharosztól

  9. 9.

    Hideg szendvicstál

  10. 10.

    Töltött sonkatekercs franciasaláta ágyon

  11. 11.

    Sonkatekercs tál

  12. 12.

    Ehető csibék tojásból

  13. 13.

    Csibék tojásban

  14. 14.

    Piros karimás töltött tojások Húsvétra

  15. 15.

    Aszpikos tojásos-sonkás zöldség

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!