Tökéletes home office a horoszkópod szerint

Csillagjegyeink mindig segítenek felfedezni, hogy mi is az igazán jó nekünk. Most sem hagynak minket cserben, amikor az otthoni irodánkat szeretnénk berendezni.

Ha otthonunk különböző területeinek dekorációjáról van szó, az otthoni munkavégzés helyszínét gyakran figyelmen kívül hagyjuk. Mivel a munkaidőnk nagy részét fontos ügyekkel és projektekkel töltjük, a home office helyszíne éppúgy figyelmet érdemel, mint lakhelyünk többi része.

Vízöntő

Cseréld le az íróasztalodat egy nagyobb darabra. Tartsd könyveid és irataid a közeli polcokon, hogy több helyed legyen.

A dekorációt tekintve nem tévedhetsz a geometrikus tárgyakkal, és a természetes vagy modern anyagokból készült darabokkal.

Vízöntő

Bika

Dekoráld otthoni irodádat növényekkel az extra oxigénért. Tökéletes kiegészítő lehet egy diffúzor is, amivel kedved szerint váltogathatod az illatokat. Nem árt néhány szép irodai kiegészítő, mint például a márványmintás mappák – csak ne ess túlzásokba!

Bika

Halak

Használj egy parafatáblát, tele motivációs idézetekkel és a tennivalók listájával. Válassz nyugtató színvilágot: a kék szín stresszoldó, és történetesen egy olyan árnyalat, ami a halakat különösen vonzza.

Halak

Ikrek

A technológia a legjobb barátod. Noha a számítógép és a nyomtató alapvető fontosságú, egy virtuális asszisztens segít nyomon követni a megbeszéléseket és határidőket.

Ikrek (Unsplash)

Kos

Legyen egy hely, ahol leülhetsz és dolgozhatsz, egy külön terület, amit a számlák kifizetésére és dokumentumok kezelésére használsz, és egy másik, ahol egy rövid szünetet tarthatsz. A könnyen mozgatható bútorok vásárlása is remek, így szükség esetén bármikor átalakíthatod a környezetet.

Rák

Tedd otthonossá a teret illatgyertyákkal és néhány családi fényképpel. Természetedből fakadóan vágysz a kényelemre, ezért legyen kéznél egy kényelmes párna és takaró – csak nehogy a végén elszundikálj.

Rák (Unsplash)

Oroszlán

Tüzes egyénisége szereti a pirosat, narancsot és sárgát, úgyhogy a legjobb, ha az otthoni munka színtere is ezekből épül fel. Arany színű dekorelemeket válassz mellé, hiszen az igazán te vagy.

Oroszlán

Szűz

Munkaterületednek praktikusnak és esztétikusnak kell lennie. Bár valószínű, hogy nagyon jól átlátsz a káoszon, ne zsúfolj mindent az asztalfiókokba. Pakolj inkább polcokra, hogy a legtöbb holmid könnyen elérhető legyen.

Szűz (Unsplash)

Skorpió

Szeretnéd, ha irodád rendezett és zárt lenne. A nagyobb magánélet érdekében függönnyel vagy egy fallal válaszd el a teret.

Skorpió

Mérleg

Otthoni irodád ne üssön el a lakhelyed többi részétől: próbálj meg azonos színeket, témát vagy mintákat beépíteni. Törekedj az egyensúlyra! Ha az összes bútor egy oldalon van, az elvonja a figyelmedet.

Mérleg (Unsplash)

Nyilas

Biztosítsd a lehető legtöbb természetes fényt: tedd íróasztalodat az ablakhoz. Ha az ablak nem megfelelő, akassz fel néhány gyönyörű tájképet, hogy egy kicsit megnyisd a teret, és kitekinthess a tennivalók közül – ez növeli a hatékonyságodat.

Nyilas (Unsplash)

Bak

A minimalista stílus a legmegfelelőbb egy bak számára. Mennyiség helyett inkább minőségbe fektesd a pénzed: ilyen egy kiváló minőségű íróasztal és szék, hogy akár hosszú órákon keresztül is kényelmesen dolgozhass.

Bak

Forrásunk volt.


Még több lakberendezés:

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

Heti Menü – gyors és olcsó(bb) fogások advent első hetére

Szép lassan beindul az év végi roham, de mi úgy döntöttünk, hogy az aktuális nemzetközi járványőrület bőven elég a lelkünknek, nem vagyunk hajlandóak ezen felül stresszelni – ha nem muszáj. Most, advent első hetén gyors, egyszerű és viszonylag olcsó fogásokkal segítjük a hajrát.

Nosalty

További cikkek