Ezek lesznek 2021 meghatározó trendszínei a konyhában

Izgalmas színekkel, meglepő konyhai trendekkel startol el a 2021-es szezon. Milyen színek lesznek az igazi befutók? A nagyobb festékgyártó cégek már meg is jósolták!

A Benjamin Moore festékgyártó cég a következő felütéssel mutatta be 2021-es trendszínét:
„Friss tojások a konyhapulton, kellemes reggeli fény szűrődik át az ablakon, és friss kenyérillat lengi be a teret. Az idei év színkollekciója a konyhából indul. A természet és a nyugalom inspirálta telített színeken lesz a hangsúly” – írják.

A választás tehát egy meghatározó, kiegyensúlyozott és nyugtató színre esett, ami természetes harmóniát teremt otthonunkban. Ismerjétek meg a Benjamin Moore Color of the year 2021 'nyertesét', az Aegean Teal 2136-40 árnyalatot.

Fotó: Benjamin Moore

"Nagyon szép a kék és a zöld keveréke, egy kis szürkével társulva, ami nagyon hívogató, lágy eleganciát kölcsönöz” – mondta Andrea Magno, a Benjamin Moore színmarketing és- fejlesztési igazgatója, aki hozzátette, hogy ebben az évben kifejezetten a modern otthonok színeire fókuszáltak.

"Két évvel ezelőtt kezdtük el alaposan vizsgálni a modern otthonokat, a kutatási irány pedig igazán idén mélyült el, hiszen ebben az évben vált az otthonunk az életünk igazi központjává” – nyilatkozta Magno a House Beautiful-nak. "A 2020-as események nyomán úgy éreztük, hogy az Aegean Teal tökéletes választás ebben a jelenlegi, nehéz helyzetben, hiszen organikus és multifunkcionális szín."

A Sherwin-Williams festékgyártó cég is hasonló elven gondolkodott, amikor megválasztotta 2021-es meghatározó trendszínét.

Ahogy a Benjamin Moore-nak, a Sherwin-Williams-nek is az volt a legfőbb célja, hogy az emberek egy nyugodt környezetben, stresszmentesen töltsék otthonaikban az időt. A cég választása épp ezért az Urbane Bronze szürkés árnyalatára esett. A vállalat szerint a legújabb trendszín a kikapcsolódásra ösztönöz, és a kényelem érzetét hozza el az otthonokba.

„Az otthon most az a hely, ahova bármikor elvonulhatunk, ez a szín pedig csak még inkább hozzájárul ahhoz, hogy igazi menedékké váljon számunkra” – mondta Sue Wadden, a Sherwin-Williams színmarketing-igazgatója.

Ezeket olvastad már?

Forrásunk volt.

Szerző: Németh Orsi

Címlapról ajánljuk

5 élelmiszer, ami rontja a rosacea tüneteit

A rosacea egy nagyon kellemetlen bőrbetegség, ami a zavaró fizikai tünetek miatt nemcsak a mindennapjainkra nyomhatja rá a bélyegét, hanem az önértékelésünkre is. Sajnos teljesen megszüntetni nem tudjuk, ám egyes életmódbeli változtatásokkal nagyon sokat enyhíthetünk rajta.

Nosalty

További cikkek