Hiánypótló termék: itt a majonézízű fagyi

A ketchup ízű szörnyűség után itt a majonézes változat is.

Még nyár elején számoltunk be róla, hogy leleményes cukrászmesterek Írországban megalkották a ketchupízű fagylaltot. "Szerencsére", nem kellett sokat várni, itt van a majonézes változat is, ezúttal egy skót cukrászdától.

Nem teljesen értjük, miért van szükség ilyen ízekre. Egyáltalán, ki fanyalodik rá? Mi inkább a szendvicsbe rakjuk a majonézt:

A fagylaltról először azt hinnénk, hogy vaníliás, de az utóíze inkább tojásos. Elkészítéséhez Hellmann's majonézt használnak. A fagyit már többen megkóstolták, és állítják, hogy nincs rossz íze.Sült krumplival biztos elmegy!

Ezeket olvastad már?

via Metro

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek