Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti ételhoroszkóp: üdítően görögös ízeket ajánlunk minden csillagjegy számára

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. A héten néhány fontos dologhoz külső segítségre lesz szükséged, ne félj azonban hangot adni az aggodalmaidnak! Kell a segítség ahhoz, hogy a hét végére elsimuljanak az ügyeid.   


 

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. A szürke hétköznapokat érdemes feldobnod valamilyen frissítő és kiadós fogással. Mit szólnál ehhez az ízletes, szaftos gyros tálhoz? 


 

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. Kedden nehéz napod lesz, a hét többi része azonban gördülékenyen fog telni, egyedül a pénzügyeidet kell majd valahogy helyreráznod. Frissülj fel ezzel a könnyed és egyszerű salátával!


 

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat.  Rengeteg új élményben lesz részed a héten, főleg új emberekkel fogsz majd találkozni, akik közül valaki fenekestül felforgathatja az életedet. Aggodalomra semmi ok, valószínűleg kellemes élmény fog érni!
 

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. A hétvége lesz a Te időd, családoddal érdemes kikapcsolódnod valamilyen vizes helyen. Közeledik a gyereknap, süss a kicsi(k)nek valami nagyon finomat!


 

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Egy nehéz időszak végre véget ér, így a héten nagyon jókedvű leszel, így a következő napokat érdemes egy kis szórakozással megspékelni! A hétvégi ebédet dobd fel egy finom, friss tzatziki salátával!


 

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Sok magánéleti dolog foglalkoztat téged, szerencsére viszont egyik sem annyira súlyos, hogy ez elvegye a kedved a mindennapoktól. A hétvége egyik napja dolgos, a másik pihenős lesz, ezt a laktató salátát érdemes lesz kipróbálni!

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Régen találkoztál már a barátaiddal, így ezen a héten az összejövetelek színesítik meg napjaidat. Az egyik találkozás során egy különleges személlyel találkozhatsz, rajtad áll, beengeded-e az életedbe. 

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. A csillagok állása szerint kedden nehéz napod lesz, a hétvége viszont jó alkalom arra, hogy túltedd magad minden problémán. Sütöttél már fetás párnácskát? 

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak.  Hamarosan itt a szülinapod, éppen ezért kevés dolog teheti tönkre a következő napokat (heteket). Itt egy egyszerű, de nagyszerű recept, amely bármelyik nap tökéletes lehet ebédre és vacsorára is!  


 

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. A kedd és a szerda a te napod, most kreatív és kitartó vagy munkában és magánéletben egyaránt! Hétvégén egy baráti/családi találkozó vár rád, semmiképpen sem érdemes kihagyni, remek élményekben lehet részed!


 

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Ha valami bánt, ne tartsd magadban! Itt az ideje, hogy hangot adj azoknak az érzelmeknek, amelyek benned tombolnak! Hidd el, nem fogsz rosszul kijönni belőle. 

És ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!