Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti ételhoroszkóp: kiadós magyaros ételekkel ünnepeljük ezt a hetet, ami szinte mindenkinek jól fog telni

Pénteken emlékezünk meg az 1848-as forradalomról és szabadságharcról. Ez a hét rengeteg lehetőséggel és különlegességgel készül nekünk, így hozzuk ki a legtöbbet belőle!

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. Ezen a héten rengeteg elintézendő dolgod lesz, amelyre nincsen sok időd, tekintve a hosszú hétvégét. Iktasd be erre a hétre a legfontosabb dolgokat, a hétvégén pedig érezd jól magad szeretteid között. Ez az ízletes paprikás krumpli könnyen és gyorsan elkészül. 


 

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló.  Nehezen indul a heted a munka szempontjából, a hét második felében azonban sikerül minden nehézségen túltenned magad. A hétvégére sok terved van, az eseménydús napokra azonban szoríts be egy kis pihenést is. 


 

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. Nagyon pörgős hétnek nézel elébe, most mindenre van időd és energiád is, csütörtökön már minden munkát befejezve várod, hogy elérkezzen a hétvége. Különleges emberekkel találkozhatsz a hosszú hétvégén, élvezd ki minden pillanatát!


 

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat.  A mozgalmas és dolgos napokat nyugodt hétvége követi, egy kiadós túra vagy kirándulás igazán emlékezetessé teheti a pihenős napokat. Inkább otthon maradnál és ennél valami finomat? Íme egy ízletes és laktató babgulyás, amit mindenkinek érdemes kipróbálnia. 
 

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Aggodalomra semmi okod, a héten gördülékenyen haladsz a munkával, és a magánéletedben is minden rendben van. A hét második felében hajlamos lehetsz túlköltekezni, így ha a főzéssel akarsz spórolni, készíts egy kiadós gombapaprikást!


 

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Erősnek és határozottnak érzed magad a következő napokban. Lehetséges, hogy a hétvégén egy családi vagy baráti találkozó vár rád, ami egy kicsit felkészületlenül ér. Ne ess kétségbe, inkább dobd össze ezt az isteni magyaros tatár beefsteaket. 


 

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Békesség, hatékonyság, kiegyensúlyozottság jellemzi a heted, és ez a szerencsés trió egészen a hétvégéig kitart majd. Ha van rá időd, készítsd el ezt a finom csirkecombot, nem fogod megbánni!

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. A hét első felében régóta várt elismerésben részesülsz majd, viszont nehezen engeded el a gyeplőt a munkádban, ami könnyen fáradtságot okozhat a hét második felében. Próbálj meg lazítani, az ünnepi hétvégén pedig add át magad a pihenésnek és a szórakozásnak. 

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. Egy kicsit összegyűltek a fejed felett a felhők, így a hétvége tökéletes alkalom lehet arra, hogy túltedd magad minden problémán. Pihenj, olvass, kirándulj, és főzz egy kiadós és nagyon finom csülköt!

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. A hét első fele egy szempillantás alatt elmúlik, a hosszú hétvégén azonban sok olyan dolgod lehet, amely kifejezetten házhoz kötött elfoglaltság. A rövid ideig tartó kikapcsolódáshoz ezt az ízletes töltött káposztát ajánljuk. 


 

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Mostanában jól érzed magad a bőrödben és magad is meglepődsz azon, hogy semmi sem hoz ki a sodrodból. Tudod már, mit csinálsz hétvégén? Mit szólnál egy finom gulyásleveshez? 


 

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. A következő napokban egy kicsit érzelgősebb vagy az átlagosnál, a lelked egy kis megnyugvásra vágyik, amivel semmi baj nincsen, hiszen kevés időd volt mostanában a pihenésre. Ha ezen a héten a főzésben találnád meg a megnyugvást, ez a hagymás rostélyos  jót fog tenni a lelkednek, és a testednek is. 

És ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Kalaposlany
Kalaposlany Tue, 2019-03-12 08:02

Nem először látom,hogy nem a horoszkóp szerinti sorrendet követik,csak hogy biztos végigböngésszem a többit is? :))