Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Krémes, füstös gombapaprikás

Krémes, füstös gombapaprikás
Krémes, füstös gombapaprikás
40 perc / előkészület: 20 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A legegyszerűbb vega pörköltünk, amit még különlegesebbé tehetünk kiemelkedő minőségű füstölt fűszerpaprikával!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gombákat megmossuk, vékonyra szeleteljük, a vöröshagymát apróra vágjuk.
  2. A paprikamag olajat felhevítjük, hozzáadjuk a vöröshagymát, és üvegesre pároljuk rajta. Hozzáadjuk a fűszerpaprikát, kicsit átkeverjük, majd hozzáadjuk a gombákat is.
  3. Aláöntünk 1 deci vizet, megszórjuk majorannával, sózzuk, borsozzuk, átkeverjük, és lefedve kb. 20 percig főzzük.
  4. Ha a gomba összeesett, a tejfölt kikeverjük a liszttel, majd hozzáadunk egy merőkanálnyit a gomba levéből, és elkeverjük.
  5. Visszaöntjük a pörkölthöz, még 1 percig forraljuk, majd elzárjuk alatt a gázt.
  • költség: 1500 Ft
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 9
össznézettség: 2 592
elküldve: 1
receptkönyvben: 46
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Rubin Paprika

Mióta szakács: 2018.11.30.
10 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: pörkölt
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gombapaprikás, gombapaprikás füstölt paprikával

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

251
fűszerpaprikamag-olaj 4 ek
vöröshagyma 1 db
füstölt pirospaprika 2 ek
csiperkegomba 1 kg
majoranna 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
tejföl 2 dl
finomliszt 1.5 ek