Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

HETI ÉTELHOROSZKÓP: Ezért a SZILVÁS finomságért vagy oda a csillagjegyed szerint

Itt szilva szezonja, ennek köszönhetően szerencsére rengeteg édes receptet el tudunk készíteni. A horoszkópod azt is megmondja, melyik a kedvenced. A jó hír: mind mennyei!

HALAK csillagjegy: február 20-március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. Annyira nagy rajongója a szilvának, hogy csakis olyan süti jöhet szóba, ami bőséggel tartalmazza a gyümölcsöt.


 

VÍZÖNTŐ csillagjegy: január 21- február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Szilvás gombóc, óh! Ezzel a gyerekkori klasszikussal nála nem lehet mellélőni.


 

BAK csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. Sűrű joghurttal, csak úgy bekanalazni ezt a mézes fügés változatot, feldobja a napját egy baknak.


 

NYILAS csillagjegy: november 23 – december 21:

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat. Nem elég a friss gyümölcs, egy kis szilva is dukál a kedvenc formátumukba, a tortába!

SKORPIÓ csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Válogatós, és azt sem szereti, ha minden átüt a szilva íze, inkább rejtetten szereti felfedezni fanyarságát.


 

MÉRLEG csillagjegy: szeptember 24 – október 23:

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. A mascarpone teszi még selymesebbé az ízélményt.

SZŰZ csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Egyszerű, mégis nagyszerű, ráadásul a családnak is jut belőle.

OROSZLÁN csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Nekik bizony csokiból sosem elég, ezért még a szilvás sütibe is elrejtik kedvencüket.

 

RÁK csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. A klasszikus francia édesség, a cseresznyés tejes pite őszi verziója. 

IKREK csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Naná, hogy egy kis mák is dukál a szilva mellé, ebből rögtön kettő fogy számukra.


 

BIKA csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. A barackot és a szilvát őrületes párosnak tartja, csakis ez jöhet szóba:

KOS csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Nem szeret a sütővel bíbelődni, így ennek a gyors, túrós desszertnek a rajongója.

És ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!