Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Az egyik legnépszerűbb amerikai színész is érdekelt a húshelyettesítők piacában

A vegán árucikkek egyik nagy beszállítójába fektetett be a színész, ami nemcsak hogy nagyon jövedelmező, de a bolygót is segíthet megmenteni.

A már egyébként Magyarországon is kapható Beyond Meat elsődleges terméke a hamburgerhúst helyettesítő, növényi alapú pogácsa. A márka emellett még növényi alapú kolbász-, marhahús- és csirkehús-helyettesítőket is készít, termékeik pedig elsősorban borsófehérjéből készülnek, és igazán ízletesnek mondhatóak. (Mi is megkóstoltuk őket, amiről bővebben ITT olvashatsz.)

De ez a márka nemcsak a szuper újításától lett iszonyatosan népszerű, hanem a befektetőitől is. Nem kisebb sztárok hittek ugyanis sikerében, mint  a színész Leonardo DiCaprio és Bill Gates, a Microsoft-alapítója. A cég pedig folyamatosan egyre magasabbra tör, és már Ázsiában is üzemet épít, hogy el tudja látni a piacot.

Leonardo DiCaprionak mindig is nagyon fontos volt a Föld védelme, rendszeresen szólal fel a klímaváltozás miatt, még egy saját környezetvédő alapítványt is létrehozott, amely olyan célokat támogat, mint az oroszlánok megóvása, a mangrovemocsarak újratelepítése, az őslakosok jogvédelme, vagy a fenntartható napenergiához való könnyebb hozzáférés biztosítása.

Ezeket olvastad már?

via

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!