Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti ételhoroszkóp: ez volt a Te kedvenc nyári ételed csillagjegyed alapján

A nyár hivatalosan is véget ér a hétvégén, ez az utolsó pár nap. Vajon horoszkópod alapján melyik étel illett hozzád leginkább, ha visszatekintünk a nyárra?

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. Cukkini egész nyáron, akár bundában is!


 

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. A töltött paprika óriás nyári kedvenced.


 

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. A túrós-barackos pite az, ami idén nyáron megragadta a fantáziád.


 

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat. Ki ne szeretné a friss, krémes nyári meggylevest hidegen, akár desszertként is?
 

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. A nagy ősi kedvenc, a kovászos uborka jár neked.
 


 

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. A lecsó sokak favoritja, de ezúttal a  mérlegek választása.


 

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Töltsd meg a padlizsánod, amíg még nyár van!

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Különleges házi fagyit hoztunk az oroszlánoknak. A házi fagyik egész nyáron örömmel csillapították édességvágyad.

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és  családcentrikus. A kukorica nem csak főzve jó, grillezve meg jobb!
 

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Ez a nyári saláta olyan szép színes, hogy minden nap tudnánk enni!


 

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Meggyes pite, ami friss meggyből a legjobb...ugye megsütöttétek párszor nyáron is?


 

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Ez a csoda epres tiramisu remélhetőleg sokszor üldögélt a konyhaasztalotokon, ugye?

 
 

És ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!