10 krémes puding, amit még azon melegében meg akarunk enni

A puding próbája az evés, a legnehezebb dolog pedig, ami a krémes édességet övezi, az a várakozás. Persze általában érdemes elég időt adni a pudingnak a dermedésre, nehogy (túlságosan) elcsapjuk a gyomrunkat. Addig is vígasztaljuk magunkat a lábasban ragadt maradékokkal.

  1. 1.

    Vaníliapuding házilag

  2. 2.

    Grízpuding

  3. 3.

    Tápióka puding

  4. 4.

    Kókuszpuding

  5. 5.

    A legtutibb chiapuding

  6. 6.

    Supangle

  7. 7.

    Csokipuding

  8. 8.

    Csokoládépuding avokádóból

  9. 9.

    Házi vaníliás puding meggyel

  10. 10.

    Villámgyors Bounty kehely

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?