Fűszerkavalkád és húskülönlegességek

A Konyhafőnök mai adásának második feladatában a négy versenyző különböző húsokat három egyénileg választott egzotikus fűszerrel készített. Izgalmas ízesítés, szeretjük!

A tíz középdöntőben maradt játékos nagyon korán kelt, egy ötcsillagos szálloda reggeliztetését készítették elő és bonyolították le. Ezt a feladatot Ilona vezetésével a piros csapat nyerte. A kékek egyéniben csaptak össze ezek után. Dominak szerencséje volt, ő egyedüliként, verseny nélkül léphetett tovább. A többiek borítékot húztak, így döntötték el: Ági strucc-combból, Ljubov bárányból, Tamás csirkemellből, Eszter pedig karajból készít főételt, melyekhez 3-3 különleges fűszert kellett választaniuk. Sokat még hírből sem hallottak ezek közül: korzikai bors, timuti bors, kínai 5fűszerkeverék, fleur du solei, masala, koronabors, saté, ajovan, mexikói fűszerkeverék, madagaszkári fekete bors, sancho bors, kavapor, szecsuáni bors. Most mi is mutatunk nektek pár izgalmasan fűszerezett ételkülönlegességet!

  1. 1.

    Kesudiós currys csirke

  2. 2.

    Csirke chakalaka mártásban

  3. 3.

    Zöld curry-s thai egytálétel

  4. 4.

    Ázsiai csirkeszárnyak

  5. 5.

    Chicken Karahi

  6. 6.

    Házi döner yufka

  7. 7.

    Jalfrezi csirke

  8. 8.

    Gyors indiai vajas csirke

  9. 9.

    Csirkés taco

  10. 10.

    Fekete mole

  11. 11.

    Pulled pork

  12. 12.

    Kefta tagine

  13. 13.

    Tandori csirkenyárs

Tudj meg többet A Konyhafőnök adásáról itt!

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek