13 klasszikus, nagyon tökös fogás, ami nélkül nem nyár a nyár

Tele vannak a boltok tökkel, vigyünk haza minden héten egy-egy szép példányt, hogy utána elkészíthessük a lenti klasszikusok egyikét. Na jó, „véletlenül” bekerült a listába pár újabb recept is. Reméljük, senki nem bánja.

  1. 1.

    Egyszerű tökfőzelék

  2. 2.

    Cukkinis tökfőzelék

  3. 3.

    Egyszerű töltött tök

  4. 4.

    Hideg tökleves

  5. 5.

    Tökspagetti mediterrán zöldségmártással

  6. 6.

    Tökfőzelék tej- és gluténmentesen

  7. 7.

    Lisztmentes tökfőzelék

  8. 8.

    Kapros-tökös-túrós lepénytorta

  9. 9.

    Főzés nélküli "tökfőzelék"

  10. 10.

    Tökös lecsó kolbásszal

  11. 11.

    Tökös lecsó

  12. 12.

    Hamis húsleves főzőtökből

  13. 13.

    Extra krémes cukkini- és tökrakottas

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek