Mindössze egy alapanyagról mondott le, 30 kilót fogyott ez a lány

Étkezésében mindössze egyetlen egy hozzávalótól kellett elbúcsúznia, hogy teljesen átalakuljon. Ez a lány a cukor kiiktatásának köszönheti, hogy lefogyott.

Brie Simeoni mindig is imádta a divatot, azonban a folyamatos súlyingadozása miatt egyre nehezebben talált magára ruhát. Brie súlygyarapodása akkor szabadult el, amikor elkezdett egészségtelenül étkezni, alkoholizálni, és bizony sportolni sem járt már el annyit, mint korábban.

A lányt nagyon megviselte ez az időszak, hiszen volt olyan pont, amikor már szinte sehol nem talált magára ruhát. Elhatározta, változtat, hogy egészségesebb és fittebb legyen. Szépen lassan visszahozta a mozgást az életébe, és új étrendjében csak a cukorról mondott le.

Az eredmény pedig tökéletes, hiszen 30 kilótól szabadult meg! Kalandját te is meglesheted Brie Insta-oldalán, ahol az edzéseiről és az étkezéséről is rengeteg infót oszt meg, és azt sem titkolja, hogy több mélyponton is átesett, de végig az lebegett a szeme előtt, hogy milyen jól fog majd kinézni a kiszemelt ruhadarabokban.

Ha te is szeretnél Brie nyomdokaiba lépni, akkor segítünk neked! Dietetikus szakértőnk ezzel az 5 tippel támogat téged, hogy elérd a célodat.


Még több motiváló történet:

Forrásunk volt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek