15 dekadens diós sütemény a vasárnapi kávé mellé

Teremts otthon kávéházi hangulatot: nincs is erre jobb módszer, mint egy nagy tepsi diós sütemény. A kávé már a bögrében gőzölög, indulhat a lazítás!

  1. 1.

    Diós rácsos

  2. 2.

    Diós kosárka

  3. 3.

    Észt diós kringel

  4. 4.

    Diós Kossuth-kifli

  5. 5.

    Kávés-diós csodasüti

  6. 6.

    Rumos-diós gubatorta

  7. 7.

    Diós piskótatekercs vaníliás krémmel

  8. 8.

    Diós marlenka

  9. 9.

    Diós háromszögek

  10. 10.

    Kávés-diós kuglóf

  11. 11.

    30 perces csokis-diós kifli

  12. 12.

    Reform diós sütemény

  13. 13.

    Diós csigatorta

  14. 14.

    Vaníliás-diós darálós keksz

  15. 15.

    Diós süti

Elindult a Nagy Tavaszi Receptversenyünk, melyen minden receptbeküldő nyer!

Lássa és tesztelje a te főztödet az egész ország! 2021. április 26. és május 23. között töltsd fel a kedvenc tavaszi fogásod receptjét az egyszerűsített receptfeltöltés segítségével, és Nosaltys vászontáskával jutalmazunk – további nyeremények is várnak!

Nézd meg a részleteket, hogy te is részese lehess a kikeleti megújulásnak!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!