sütemény

„Szeretnék ennek a történelmi időszaknak a része lenni, szerepet játszani...

Négy évvel ezelőtt nyitotta meg Kolonics Zoltán és felesége, Varga Ágnes aprócska boutique cukrászdájukat a Kolosy tér közelében, azóta pedig minden évben szerepeltek a Dining Guide legjobb cukrászdáit összegyűjtő listán, idén pedig elnyerték az Év Cukrászdája címet. A szakmai elismerésen túl mégis a magyar vendégek a legfontosabbak számukra. Komoly törzsközönség jár hozzájuk, akiket hétköznap 14-15-féle süteménnyel várnak, hétvégére pedig 20 különleges, jellegzetesen „Málnás” desszert kerül a pultba. Kolonics Zoltánnal beszélgettünk.

Szász Nóri

Címlapról ajánljuk

5 módszer, hogy okosan újrahasznosítsd a régi ruháidat

Alapvetően évente egyszer érdemes átnézni a gardróbunkat, hogy ne legyen tele felesleges darabokkal: így helyet csinálhatunk az új ruháknak, és sokkal rendezettebb lehet a ruhásszekrényünk is. De mit csináljunk azokkal a farmerekkel, pólókkal és társaikkal, amiket ilyenkor kiszelektálunk?

Szabó Anna

További cikkek