Csirkemájból finomat!

A Konyhafőnök mai adásának első feladatában csirkemáj és -szív került a versenyzők elé. Domiék több variációban, míg Mátéék tortaformában tálalták az alapanyagokat.

A zöldköpenyeseknél Máté húzta a leghosszabb tésztát, így Ő találta ki a mascarponés tócsnitortába töltött májtorta ötletét, amelyet hagymalekvárral és májpástétommal is megtöltöttek. A kék csapat Domi vezetésével rántott májat és paprikás ragut készített. Cukkinis-rebarbarás spagettijükön ugyan kevésnek találta a zsűri a szószt, mégis őket hozta ki nyertesnek. Ti hogyan szeretitek a májat, sütve vagy főzve? Néhány jó receptet mutatunk, általuk kideríthetitek gyorsan a választ!

  1. 1.

    Házi csirkemájpástétom

  2. 2.

    Kakukkfüves csirkemájpástétom

  3. 3.

    Májgaluskaleves

  4. 4.

    Tejszínes csirkemáj spagetti ágyon magokkal

  5. 5.

    Rusztikus bolognai ragu

  6. 6.

    Fűszeres sült csirkemáj resztelt krumplival

  7. 7.

    Töltött dagadó, ahogy nálunk bevált (Töltött dagadó 5.)

  8. 8.

    Májjal töltött krumplifánk gombamártással

  9. 9.

    Töltött-rántott gomba

  10. 10.

    Csontolt töltött csirkecomb

  11. 11.

    Resztelt csirkemáj

  12. 12.

    Ördög lóháton

  13. 13.

    Almás-csirkemájas serpenyő

  14. 14.

    Májburger

  15. 15.

    Sült rakott csirkemell

Tudj meg többet A Konyhafőnök műsoráról itt!

Címlapról ajánljuk

További cikkek