11 csodás sütemény, melybe cékla kerül, hogy megszínezze

Felejtsük el, hogy a cékla csakis savanyúnak jó. Ha ezen már túlléptünk, akkor ismét ugorjunk egy szintet, és tegyük édességekbe!

  1. 1.

    Céklatorta csokival

  2. 2.

    Céklás brownie Betti konyhájából

  3. 3.

    Céklás-csokis muffin

  4. 4.

    Habos-céklás csokitorta

  5. 5.

    Céklatorta, ahogy Sylvia készíti

  6. 6.

    Mézes céklatorta

  7. 7.

    Céklatorta egészségesen

  8. 8.

    Céklás-keserűcsokoládés-süti

  9. 9.

    Céklás-kakaós kuglóf

  10. 10.

    Céklás-túrós rétes

  11. 11.

    Almás-céklás gyors pite

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek