12 almás húsétel, mellyel feldobhatjuk az uncsi hétköznapokat

Az almás húsok mennyei fogások, hiszen a sós hús mellett remekül mutat a kissé édes, ám mégis savanyú gyümölcs.

Az almás húsételeket legtöbbször csak ünnepnapokon szolgáljuk fel, pedig egy sima hétköznapon is megállják a helyüket. Ha megédesítenénk egy kicsit a napunkat, akkor készítsünk egy mennyei almás húsételt.

  1. 1.

    Ropogós sörös-mézes malacsült

  2. 2.

    Almás csirkenyársak

  3. 3.

    Sült csirke zöldségekkel, parmezános burgonyával, paradicsomsalátával

  4. 4.

    Pikáns almás-kapros csirkeragu

  5. 5.

    Sajtos-szalonnás töltött csirkemell almás burgonyasalátával

  6. 6.

    Moldvai sárkányfűvel pácolt csirkecombfilé vele sült héjas burgonyával és sült almával

  7. 7.

    Mézes-mustáros sertésszűz almával

  8. 8.

    Almás-hagymás pulykasült

  9. 9.

    Sült csirkecomb savanyú káposztás ágyon

  10. 10.

    Tepsiben sült porcogó sült almával

  11. 11.

    Almás sertésszűz

  12. 12.

    Csirkecomb mézes-szezámmagos répával és curry-s tócsnival

Még több almás húsétel itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért nem mindegy, hogyan kerül a cukor a lekvárba

Annak ellenére, hogy a legtöbb lekvár receptje pokolian egyszerű (hiszen csak gyümölcsből, cukorból és esetleg dzsemfixből áll), nem érdemes félvállról venni a befőzés folyamatát. Minden mozzanatnak megvan a maga fontossága: így a cukor hozzáadásának is.