8 pazar ebédtipp, ahol hús helyett a hüvelyesek adják a fehérjét, mégis jóllaksz velük

Sokan élnek abban a tévhitben, hogy kizárólag azok jutnak a szervezet számára elegendő tápanyaghoz, akiknél az ebédbe hús is kerül. Pedig a hüvelyese segítségével, amellett, hogy színesen táplálkozhatunk, gazdag és tápláló fogásokkal jutalmazhatjuk meg a testünket. (x)

  1. 1.

    Klasszikus minestrone leves

  2. 2.

    Csicseripörkölt

  3. 3.

    Vegán zöldborsófőzelék

  4. 4.

    Sütőtök lasagne – tészta nélkül csak zöldségekből

  5. 5.

    Villámgyors padlizsáncurry

  6. 6.

    Vegán vöröslencse dhal

  7. 7.

    Gyors marokkói csicseriborsó-leves

  8. 8.

    Borsós-spenótos penne

Keress még több zöldséges receptet a Bonduelle oldalán itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek