22 fűszeres és ropogós csirkeszárny

Gyors és egyszerű csirkeszárnyak, amiket pár dögös fűszerrel vagy szósszal pillanatok alatt újraértelmezhetsz. Hadd halljuk, ahogy roppannak azok a kis szárnyak!

  1. 1.

    Szezámos ázsiai csirkeszárnyak

  2. 2.

    Pikáns csirkesaláta koktélparadicsommal

  3. 3.

    Ujjszopogatós csirkeszárnyak

  4. 4.

    Borsóleves csirkeszárnnyal

  5. 5.

    Buffalo csirkeszárnyak

  6. 6.

    Ropogós csirkeszárny

  7. 7.

    Lime-ban fürdött csirkeszárny

  8. 8.

    Szójaszószos csirkeszárnyak

  9. 9.

    Sült csirkeszárnyak

  10. 10.

    Citromos csirkeszárny

  11. 11.

    Mézes-mázas csipős csirkeszárnyak

  12. 12.

    Mézes-barbecue szószos csirkeszárnyak

  13. 13.

    Joghurtos csirkeszárnyak

  14. 14.

    Chili szószban pácolt csirkeszárny

  15. 15.

    Mustárpácos, prézlis csirkeszárnyak

  16. 16.

    Zsályás rántott csirkeszárny

  17. 17.

    Magvas-balzsamos csirkeszárnyak

  18. 18.

    Paradicsomos-mézes csirkeszárnyak

  19. 19.

    Szilvamártásban sült csirkeszárnyak

  20. 20.

    Ramsay-féle fűszeres csirkeszárnyak

  21. 21.

    Ázsiai csirkeszárnyak

  22. 22.

    Andris csirkeszárnyai

Olvastad már?

19 gofrivariáció, ami boldoggá tesz!

Hirdetés
Hirdetés

Támogatott tartalom

Őszi feltöltődés a büki termálvíz erejével

Az ősz az év gyönyörű időszaka arra, hogy élvezd a természet változó színeit, a napsütést és a már hűvös szellő simogatását. Ezekben a hónapokban érdemes felkészíteni a szervezetedet a téli hónapokra, hogy ne döntsenek le a betegségek.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Négycsillagos disznóság – vigyázat, nagyon éhes leszel!

A disznóvágás sokak fejében – különösen a mai városi ember számára – egy távoli, elfeledett népszokásként él, amit elsősorban a zord téli hajnalokkal és a kemény fizikai munkával kötünk össze. Ez a felületes asszociáció azonban korántsem adja vissza sem a disznóvágás lényegét, sem azokat a hagyományokat melyek hozzá kapcsolódnak. A disznótor persze alapvetően az élelem feldolgozásáról szólt, de egyben a közösségről, az összetartásról is, hiszen igazi társadalmi esemény volt a korabeli vidéken. A faluban szinte minden háznál tartottak sertést, amelyet gyakorta télen vágtak le és így bespájzoltak a családnak következő időszakra. A disznóvágás bizony kemény munka, de a család minden tagja kivette belőle a részét, így igazi közösségi élmény is volt egyben.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Mátra rejtett kincsei

Budapesttől egy órányira Nógrádban, a Mátra nyugati vonulatában, festői környezetben fedezhetjük fel az egyre izgalmasabb élményt nyújtó Szurdokpüspöki, Tar és Szuha falvakat, vagy ahogyan saját magukat említik, a Mátra Nyugati Kapuját.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

31 étel, amit idén októberben semmiképp se hagyj ki

Az őszi alapanyagpaletta eléggé kitesz magáért, az átmenet nyárból őszbe, majd őszből télbe tartogat nekünk pár csodás szezonális finomságot: cékla, körte, sütőtök, alma, szilva, batáta, füge, birsalma vár rád, de a sornak nincs vége. Főzz és süss velünk októberben is!