-
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több édes gofri987Kalória20.5gFehérje137.4gSzénhidrát36.5gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségkönnyűMég több édes gofri808Kalória16.4gFehérje103.7gSzénhidrát36.4gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségkönnyűMég több különleges gofri390Kalória14.5gFehérje38.6gSzénhidrát18.8gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több gyümölcsös gofri909Kalória19.5gFehérje57.4gSzénhidrát70.2gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségkönnyűMég több sós gofri508Kalória14.3gFehérje43.6gSzénhidrát29.7gZsír -
-
adagIdőpKöltségolcsóNehézségkönnyűMég több sós gofri430Kalória16.6gFehérje75.4gSzénhidrát6.1gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségkönnyűMég több édes gofri952Kalória17.4gFehérje149.6gSzénhidrát30gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségkönnyűMég több édes gofri926Kalória20.8gFehérje116gSzénhidrát41.3gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több édes gofri888Kalória17gFehérje124.2gSzénhidrát36gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségkönnyűMég több édes gofri836Kalória26.4gFehérje97.2gSzénhidrát37.4gZsír -
-
adagIdőpKöltségolcsóNehézségkönnyűMég több különleges gofri619Kalória15.2gFehérje91.4gSzénhidrát21.6gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több édes gofri910Kalória19.1gFehérje128.6gSzénhidrát35.1gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségkönnyűMég több különleges gofri669Kalória15.5gFehérje65.5gSzénhidrát38.1gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségkönnyűMég több különleges gofri329Kalória13.5gFehérje46.6gSzénhidrát7.9gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségkönnyűMég több sós gofri384Kalória18.5gFehérje55.1gSzénhidrát10.5gZsír -
-
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több sós gofri291Kalória12.8gFehérje33.8gSzénhidrát11.3gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségközepesMég több élesztős gofri473Kalória12.2gFehérje73gSzénhidrát14.4gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több melegszendvics715Kalória31.6gFehérje41.6gSzénhidrát47gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több élesztős gofri1304Kalória18.3gFehérje186.4gSzénhidrát55gZsír
Tudtad?
A gofrit – vagy legalábbis egyenes ágú ősét – már a középkorban is sütötték. Eredete a feljegyzések szerint flamand cukrászokhoz köthető, akik igyekeztek az alapanyagokat minél gazdaságosabban felhasználni, így a maradék tésztát rácsozott vaslap közé öntötték, és megsütötték.