19 gofrivariáció, ami boldoggá tesz!

Kívül picit ropogós, belül könnyű és levegős a tésztája - egyszerűen nem lehet nem szeretni. Csokikrémmel vagy gyümölccsel megpakolt gofritól megjön az életkedvünk is!

  1. 1.

    Francia waffel

  2. 2.

    Roppanós gofri

  3. 3.

    Túrós gofri

  4. 4.

    Csokikrémes goffri málnával

  5. 5.

    Sonkás-lilahagymás gofri

  6. 6.

    Kukoricás gofri

  7. 7.

    Egyszerű gofri gyömbérlekvárral bolondítva

  8. 8.

    Gofri joghurtos tésztából

  9. 9.

    Almával töltött waffel háromszögek

  10. 10.

    Túrós waffel

  11. 11.

    Sütőtökös gofri

  12. 12.

    Mézes-fahéjas gofri

  13. 13.

    Kókuszos gofri

  14. 14.

    Tejberizses gofri

  15. 15.

    Spenótos gofri diétásan

  16. 16.

    Gofri hússal

  17. 17.

    Belga waffel Dacotától

  18. 18.

    Gofriszendvics

  19. 19.

    Waffel 2.

Tudtad?

A gofrit – vagy legalábbis egyenes ágú ősét – már a középkorban is sütötték. Eredete a feljegyzések szerint flamand cukrászokhoz köthető, akik igyekeztek az alapanyagokat minél gazdaságosabban felhasználni, így a maradék tésztát rácsozott vaslap közé öntötték, és megsütötték.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek