2020 legelképesztőbb fogyásai – Ők lehetnek a példaképeid

Ha szeretnél egy kis erőt meríteni a jövő évi életmódváltáshoz, akkor mutatjuk, kik azok, akik már sikeresen túl vannak a „NAGY” fogyókúrán.

2020-ban rengeteg embert mutattunk be, akik belevágtak az életmódváltásba, és sikeresen megszabadultak akár több tíz kilótól is. Voltak közöttük sztárok, illetve civil emberek is, akik nagyon büszkék lehetnek az elért eredményekre. Most összegyűjtöttük a legcsodálatosabb átalakulásokat, hátha tudsz belőlük egy kicsit inspirálódni és erőt meríteni.

33 kiló a karantén alatt

Itt a bizonyíték, hogy nem kifogás a covid! A Melbourne-ben élő édesanyára a koronavírus-járvány kezdetén kezdtek felszaladni a kilók: azt érezte, nagyon elhízott önmagához képest, és már egyáltalán nem érzi olyan jól magát a bőrében, mint régen. Szerencsére Jessica gyorsan észbe kapott, és mostanra 33 kilótól sikerült megszabadulnia, ráadásul úgy, hogy csak néhány dolgon változtatott! Elhagyta a cukros üdítőket, és elkerülte a gyorséttermeket. Ennyi változtatás mindenkinek belefér, nem igaz?

Rebel Wilson

A sikeres színésznő, Rebel Wilson még tavaly kezdett komolyabb életmódváltásba, amikor is elvállalta a Macskák című film egyik szerepét. A fogyás érdekében rengeteget sportolt az utóbbi időben, aminek meg is lett az eredménye, hiszen már 20 kilót sikerült leadnia. Láthatólag nagyon jól érzi magát a bőrében, hiszen egyre merészebb képekkel lepi meg követőit.

Anya-lánya páros

Egy újabb ok, hogy válassz magadnak egy edzőtársat. Ez az anya-lánya páros szinte csak gyorsételeket evett, napközben pedig folyamatosan csokit és más egészségtelen fogásokat nassolt. Pár évvel ezelőtt azonban rátaláltak egy sportra, amit mind a ketten szívesen csinálnak: a jazzercise-ra. Ezután eldöntötték, változtatnak az étkezési szokásaikon is, így hamarosan beindult náluk a fogyás. Összesen végül 83 kilót adtak le közösen, 2 év alatt.

Egy kínos szitu után hatalmas változás

A 26 éves lány 133 kilót nyomott, amikor már egy székbe sem tudott rendesen beleülni. Ekkor döntötte el, hogy változtatnia kell, emellett az orvosai is figyelmeztették, hogy cukorbetegség előtti tüneteket produkál, és vélhetően az egekben van a koleszterinszintje is. Így nemcsak azért kellett fogynia, hogy csinosabb legyen, hanem az egészségéért is. Kezdésnek letöltött egy applikációt, amivel nyomon tudta követni a bevitt kalória mennyiségét, emellett pedig elkezdett sportolni, persze csak fokozatosan. Azóta csak reggel 8 és este 6 között eszik, ezalatt pedig csupán két alkalommal fogyaszt nagyobb mennyiségű kalóriát, a többi esetben kisebb köztes étkezéseket iktat be.

Szerkesztőnk története

Nemrégiben egyik szerkesztőnk, Lilla is megosztotta történetét, aki 2 év alatt közel 30 kilótól szabadult meg. Munkatársunk sok mindent kipróbált, de végül csak a teljes életmódváltás vált be nála. Megtanulta, hogyan készítsen olyan egészséges ételeket, amik ízletesek, még sincsenek tele kalóriával, illetve megszerette a mozgást is, amihez trükköket is elárult legújabb cikkében, amit ITT olvashattok.

Ha te is belevágnál az életmódváltásba, kérd ki az orvosod véleményét előtte, hogy hosszú távon és egészségesen szabadulj meg a kilóktól.

Ezeket olvastad már?

Ezek az egészségesnek hitt szokások megnehezíthetik a fogyásodat

Egyébként sem egyszerű dolog egészségesen élni és pár kilót leadni, karácsonyi szezonban pedig egyenesen lehetetlennek tűnhet. Ha mégis kibírod, hogy tartsd az étrendedet, mozogsz, és figyelsz mindenre, amire úgy gondolod, hogy kell, és mégsem fogysz, az nagyon demotiváló lehet. Előfordulhat, hogy a hiba az egészségesnek hitt szokásaidban van – az alábbiak például inkább ártanak, mint használnak.

Stuth-Nagy Niki

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?