Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ez a lány 68 kilót fogyott, miután rájött, hogy nem fér bele a székbe

Az orvosai felvilágosították, hogy ez már régen nem a kinézetéről szól, hanem az egészségéről.

A 26 éves lány 133 kilót nyomott, amikor már egy székbe sem tudott rendesen beleülni. Ekkor döntötte el, hogy változtatnia kell. Emellett az orvosai is figyelmeztették, hogy már a cukorbetegség előtti tüneteket produkálja, és vélhetően az egekben van a koleszterinszintje is. Így nem csak azért kellett fogynia, hogy csinosabb legyen, hanem az egészségéért is. 

Danielle végül megfogadta, hogy változtat az életén, és amilyen gyorsan csak lehet, leadja a feleslegét. Kezdésnek letöltött egy applikációt, amivel nyomon tudta követni a bevitt kalóriamennyiségét, emellett pedig elkezdett sportolni, persze csak fokozatosan. 

„Már gyerekkoromtól kezdve túlsúlyos voltam, a főiskola alatt pedig rövid idő alatt még többet híztam. Soha nem törődtem a kalóriákkal, akár két órán keresztül is hajlamos voltam reggelizni, miközben egy normál adag háromszorosát fogyasztottam el" – mondta egy interjúban.

Daniella mára sokkal tudatosabban étkezik. Reggel 8 és este 6 között eszik csak, ezalatt pedig csak két alkalommal fogyaszt nagyobb mennyiségű kalóriát, a többi esetben kisebb köztes táplálkozásról van szó.

Reggelire általában zabot és egy banánt választ, ebédre pedig 8 tojásból készít rántottát magának.

Azért hozzá kell tenni, hogy Danielle túl gyorsan fogyott le, hiszen 10 hónap alatt 20 ruhaméretet dobott le magáról, ez pedig nem éppen a legegészségesebb.

Ha te is belevágnál az életmódváltásba, kérd ki az orvosod véleményét előtte, hogy hosszú távon és egészségesen szabadulj meg a kilóktól.

Ezeket olvastad már? 

címlapkép: walesonline.co.uk

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!