83 kilót fogyott ez az anya-lánya páros egy szórakoztató edzésnek köszönhetően

Egy mozgásformának köszönhetik, hogy ilyen fantasztikus eredményt értek el mind a ketten.

Jaime Allison és Calista Jean Jones szinte egész életükben küzdöttek a súlyukkal. Az Amerikában élő anya és lánya túlsúlyának hátterében a rossz táplálkozás és a mozgásszegény életmód állt. Jaime és Calista ugyanis szinte csak gyorsételeket evett, napközben pedig folyamatosan csokit és más egészségtelen fogásokat nassoltak. A jelenleg 42 éves Jamie elmondta, hogy sokszor nagyon rosszul érezte magát a bőrében, és bevallotta, hogy sajnos az étkezéssel kapcsolatos rossz szokásait lányának is átadta. Pár évvel ezelőtt azonban rátaláltak egy sportra, amit mind a ketten szívesen csinálnak: a Jazzercise-ra.

Instagram/just.jme.allison

Mi az a Jazzercise?

Ez az edzésforma a '80-as évek aerobikját ötvözi különböző táncmozdulatokkal. Ennek köszönhetően igazán energikus mozgásformának számít, ami rengeteg kalóriát éget el, mégis nagyon élvezetes a régi zenéknek, illetve annak köszönhetően, hogy inkább hasonlít egy bulira, mint kőkemény edzésre.

Jamie-t először nagyon zavarta, hogy idegenek előtt kell táncolnia, azonban gyorsan sikerült feloldódnia, az első óra végére pedig teljesen beleszeretett ebbe a mozgásformába. Lányával együtt változtattak az étkezési szokásaikon is, és hamarosan beindult náluk a fogyás. Összesen végül 83 kilót adtak le közösen, 2 év alatt.

Instagram/

Anyja és lánya azt tanácsolja mindenkinek, hogy bármibe is vág bele valaki, mindenképpen legyen türelmes, különösen akkor, ha nagyon nagy túlsúllyal küzd.

Instagram/just.jme.allison

Ezeket olvastad már?

Így süss olajban biztonságosan

Tíz jó tanács – így kerüld el a balesetet, ha forró olajban készülsz sütni. Azt is megmondjuk, mikor kezdhetsz el tényleg aggódni, és milyen óvintézkedéseket foganatosíts.

Nosalty

Forrásunk volt.

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

Így kell elképzelni egy tortát, ha az Michelin-csillagos

Mindjárt az elején szeretnénk leszögezni, hogy valójában olyan nincs, hogy Michelin-csillagos torta, de valahogy el kellett neveznünk azokat a tortákat, amelyek Michelin-csillagos éttermek konyháiból kerülnek ki. Mert hogy ilyenek igenis léteznek, és sokszor elérhetőbbek, mint gondolnánk.

Nosalty

További cikkek

12 RAKOTTAS, ami ebédre vagy vacsorára is tökéletes

Elő a tepsit vagy jénait, és jöjjenek az izgalmas rétegek: mehet bele rengeteg zöldség, amennyit nem szégyellünk, tészta, krumpli, hússzeletek vagy darált verzió is, tejföl, tejszín, joghurt, de akár ezek vegán megfelelői is...és irány a sütő!