Hatalmas változáson ment keresztül a karantén alatt a Tökéletes hang sztárja

Mióta belekezdett az életmódváltásba, sokkal nagyobb az önbizalma, bár az is igaz, hogy abból eddig sem szenvedett hiányt...

A sikeres színésznő, Rebel Wilson még tavaly kezdett komolyabb életmódváltásba, amikor is elvállalta a Macskák című film egyik szerepét. A fogyás érdekében rengeteget sportolt az utóbbi időben, aminek meg is lett az eredménye, hiszen már 20 kilót sikerült leadnia. Láthatólag nagyon jól érzi magát a bőrében, hiszen egyre merészebb képekkel lepi meg a követőit.

Rebel Wilson egy 2018-ban készült képen.

A negyvenéves (igen, tényleg ennyi!) színésznőről otthonában készült nemrégpár irtó dögös felvétel, amelyeken jól látszik, hogy rengeteget fogyott - a szemfülesek a hasát nézzék, az a legárulkodóbb!

Edzés, edzés, edzés

A szexi fehérneműs képek után egy edzős videót is posztolt, amin személyi edzőjével lépcsőznek a Sydney-i Operaház előtt.

Még szerencse, hogy egy jó lépcsős edzést a karantén ideje alatt is mindnyájunknak lehetősége van végigcsinálni!

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Instagram

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!

Régi házi sütemények karácsonyra

Méteres sütemény, zserbó, flódni vagy porcukorban forgó hókifli. Ki ne ismerné ezeket a régi, házi süteményeket, melyek a karácsonyi süteményes tálca sztárjai?