33 kilót fogyott, mégis sokan kritizálják ezt az anyukát

Szinte hihetetlen, miért támadtak neki a követői ennek az anyukának.

Jessica Hood igazi influenceranyuka, akit már több tízezren követnek az Instán. A Melbourne-ben élő édesanyára a koronavírus-járvány kezdetén kezdtek felszaladni a kilók: azt érezte, nagyon elhízott önmagához képest, és már egyáltalán nem érzi olyan jól magát a bőrében, mint régen. Szerencsére Jessica gyorsan észbe kapott, és mostanra 33 kilótól sikerült megszabadulnia..ráadásul úgy, hogy csak néhány dolgon változtatott! Elhagyta a cukros üdítőket, és elkerülte a gyorséttermeket. Előbbiből akár két liter is lecsúszott neki naponta.  

Forrás: Instagram

Fantasztikus eredményét követőivel is szerette volna megosztani, azonban egyáltalán nem ilyen reakciókra számított tőlük: sokan ugyanis kritizálni kezdték, mondván, Jessica megbélyegezte és megszégyenítette a túlsúlyos embereket, méghozzá azzal, hogy negatív példaként állítja be saját korábbi állapotát.

Forrás: Instagram

„Sosem gondoltam volna, hogy valaha az egészséges életmódom miatt kell megvédenem magam, de ilyen világban élünk” – nyilatkozta a Yahoo Lifestyle-nak. „Remélem, megtanuljuk értékelni mások eredményeit, győzelmeit. Azt hiszik, ez csak a külsőségekről szól, de számomra sokkal mélyebb jelentésű a fogyás. Persze, magabiztosabb vagyok, és büszke a külsőmre, de csak azért, mert belül is jól érzem magam.”

Ezeket olvastad már?

Forrásunk volt.

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

Így kell elképzelni egy tortát, ha az Michelin-csillagos

Mindjárt az elején szeretnénk leszögezni, hogy valójában olyan nincs, hogy Michelin-csillagos torta, de valahogy el kellett neveznünk azokat a tortákat, amelyek Michelin-csillagos éttermek konyháiból kerülnek ki. Mert hogy ilyenek igenis léteznek, és sokszor elérhetőbbek, mint gondolnánk.

Nosalty

További cikkek

12 RAKOTTAS, ami ebédre vagy vacsorára is tökéletes

Elő a tepsit vagy jénait, és jöjjenek az izgalmas rétegek: mehet bele rengeteg zöldség, amennyit nem szégyellünk, tészta, krumpli, hússzeletek vagy darált verzió is, tejföl, tejszín, joghurt, de akár ezek vegán megfelelői is...és irány a sütő!