19 nyárkedvenc padlizsános étel

A padlizsán annyira jó barátunk, ha nyári zöldségfélékről van szó - sütheted, mehet salátába, currykbe, húsokhoz és krémekbe is.

  1. 1.

    Csirkés curry nyári zöldségekkel és basmati rizzsel

  2. 2.

    Török padlizsánsaláta

  3. 3.

    Shakshuka, a Közel-Kelet lecsója

  4. 4.

    Baba ghanoush

  5. 5.

    Török töltött padlizsán

  6. 6.

    Szecsuáni padlizsán

  7. 7.

    Caponata - olasz padlizsánragu

  8. 8.

    Paradicsomba töltött muszaka

  9. 9.

    Török bárányhúsos pörkölt padlizsánkörettel

  10. 10.

    Hagyományos muszaka

  11. 11.

    Sabich

  12. 12.

    Sült padlizsán kefirszósszal

  13. 13.

    Joghurtos-padlizsános csicseriborsó-saláta

  14. 14.

    Ricottás padlizsántekercsek paradicsomszószban

  15. 15.

    Fetakrémes padlizsántallérok

  16. 16.

    Háromsajtos tarte zöldségspirállal

  17. 17.

    Narancsos csirkecombok zsenge zöldségekkel sülve

  18. 18.

    Mediterrán lepényszendvics

  19. 19.

    Kétsajtos töltött padlizsán

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk