14 gyors sós és édes finomság, amit vihettek a sulis farsangi buliba

Ha farsangi buliba készültök, és a gyerkőcnek készítenél sós vagy édes finomságokat, innen válogass - ráadásul ezek gyorsan elkészülnek! 

Ha közeleg a farsangi buli, de még nem találtad ki, mit vigyetek a gyerekeknek és persze a felnőtteknek, most mutatunk pár sós és édes finomságot, amikkel gyorsan megvagy!

 1. 1.

  Brokkolis krémsajtos táskák

 2. 2.

  Kókuszgolyó burgonyából

 3. 3.

  Hideg kutya

 4. 4.

  Gyors lekváros levél

 5. 5.

  Sonkás-tormás-sajtkrémes csigák

 6. 6.

  Csokoládés kekszszalámi

 7. 7.

  Ropogós mákos-szezámos stangli

 8. 8.

  Keksztekercs Lindus konyhájából

 9. 9.

  Tejfölös kekszes süti Manna konyhájából

 10. 10.

  Sonkás falatok

 11. 11.

  Almás golyó mandulával

 12. 12.

  10 perces linzer

 13. 13.

  Kókuszcsók Helga konyhájából

 14. 14.

  Gyors pizzás csiga Annától

Tudtad?

2010 szeptemberétől iskolalátogatáshoz kötik a családi pótlék folyósítását: a 2009/2010-es tanévhez képest a 2015/2016-os tanévre jelentősen (62 százalékkal), 29 ezerről 11 ezerre csökkent az 50-nél több igazolatlan órával rendelkező tanulók aránya. 2015 szeptemberétől a rendszeres óvodába járás is feltétele a családi pótlék folyósításának.

Címlapról ajánljuk

Két pályaelhagyó nyitotta meg az egyik legmenőbb kávézót Budapesten –...

Kicsit túlhaladva a Klauzál téren, egy letisztult, világos belső terű, otthonos kávézó várja vendégeit, immár negyedik éve. A Görföl Emese és Mario Jimenez által nyitott Dorado nem az első volt a fővárosi specialty kávézók sorában, valószínűleg nem is az utolsó, de mindenképp azok közé tartozik, amelyek túlélték a koronavírusos időszak okozta nehézségeket, és akik ki tudtak alakítani egy olyan vendégkört maguk körül, amelyre nehéz időkben is számíthatnak. Kávétúra Spanyolországból indulva, Új-Zélandon át Budapestig.

Nosalty

További cikkek