14 édes tésztarakottas, pont mint a nagyinál

Sokan idegenkednek a tészták édes módon való elkészítésétől, pedig semmi szükség rá. Azon már inkább lehet vitatkozni, hogy mazsolával vagy mazsola nélkül... Szerintetek?

  1. 1.

    Pozsonyi kocka

  2. 2.

    Mákos-lekváros rakott metélt

  3. 3.

    Stíriai metélt

  4. 4.

    Tejfölös-túrós metélt

  5. 5.

    Rakott mákos tészta-tortácskák

  6. 6.

    Túrós rakott csőtészta

  7. 7.

    Barackos-túrós tészta

  8. 8.

    Vargabéles 6. - Eperöntettel

  9. 9.

    Mazsolás vargabéles

  10. 10.

    Vargabéles Vicikó konyhájából

  11. 11.

    Vargabéles Panda konyhájából

  12. 12.

    Mandulás szélesmetélt csőben sütve

  13. 13.

    Tiroli kocka

  14. 14.

    Hamis túrós Glaser konyhájából

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

További cikkek