14 aranyló húsleves a hét utolsó napjának megkoronázására

A vasárnapi húslevest minden család máshogy készíti, tálalja és fogyasztja. Egy viszont biztos: minden verzió páratlan, egyedülálló és fenséges.

  1. 1.

    Ököruszályleves

  2. 2.

    Vasárnapi kacsanyakleves

  3. 3.

    Húsleves ahogy Zsuzsi készíti

  4. 4.

    Pulykanyakleves lúdgége tésztával

  5. 5.

    Betyárleves Vicikó konyhájából

  6. 6.

    Sörös vadmalacleves

  7. 7.

    Babéros-krumplis csibeleves

  8. 8.

    Tüzes csirkeleves

  9. 9.

    Tyúkhúsleves Smaragd konyhájából

  10. 10.

    Orjaleves Mercedestől

  11. 11.

    Kacsahúsleves pozsonyikiflitől

  12. 12.

    Orja leves

  13. 13.

    Húsleves eperlevél tésztával

  14. 14.

    Táfelspicc

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

6 tipp a tényleg finom töltött padlizsánhoz

Sokan ódzkodnak a különböző töltött zöldségektől, így a töltött padlizsántól is, amely averziónak gyakran egy negatív múltbéli élmény adja az alapját – nézzünk hát most pár trükköt, ami a jövőben segít majd kikövezni az utat a fogás megkedvelése felé.

Lakos Benedek