13 PÖRKÖLT – tojás, zúza, sertés, marha, csirke, gomba

Ha hétvége, jöjjön egy dögös pörkölt - választhatod a komolyabb, idő- és pénzigényesebb verziókat, de jöhet egy olcsóbb zúza- vagy pacalpörkölt is!

  1. 1.

    Csirkemellpörkölt Bridge konyhájából

  2. 2.

    Vegyes gombapörkölt

  3. 3.

    Vaddisznópörkölt nokedlivel

  4. 4.

    Csirkecomb pörkölt lecsóval és rizzsel

  5. 5.

    Nyugat-afrikai földimogyoró "pörkölt"

  6. 6.

    Pacalpörkölt sertéskörömmel

  7. 7.

    Marhalábszárpörkölt 2.

  8. 8.

    Borsópörkölt 2. -nokedlivel

  9. 9.

    Erdélyi pörkölt tojásos nokedlivel, házi recept alapján

  10. 10.

    Csirkepörkölt Évi nénitől

  11. 11.

    Tűzben sült tojáspörkölt

  12. 12.

    Zúzapörkölt ahogy HK készíti

  13. 13.

    Sertéspörkölt galuskával Helgától

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek