13 nagykedvenc receptünk legrégebbi szakácsainktól - a sorozat folytatódik

Készítettünk egy válogatást legrégebbi szakácsaink általatok legkedveltebb receptjeiből szemezgetve - a sorozatot folytatjuk, hiszen sokan vagytok, köszönjük a sok finomságot!

  1. 1.

    Sütőtökös lapcsánka

  2. 2.

    Csikós tokány Sylvia Gasztro Angyaltól

  3. 3.

    Tárkonyos vadraguleves

  4. 4.

    Citromos szelet Glaser konyhájából

  5. 5.

    Krémes brownie szelet

  6. 6.

    Fonott kolbászos-fetás tészta

  7. 7.

    Sváb körözött

  8. 8.

    Kakaós csiga Katharosz konyhájából

  9. 9.

    Színes zöldséges lepény a kis gasztronautától

  10. 10.

    Mogyoróvajas-karamellás torta

  11. 11.

    Fehérpecsenye oroszosan

  12. 12.

    Egyszerű cukormentes répasüti

  13. 13.

    Kolbászos krumpligombóc

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek