13 kakaóval töltött, kelt tésztás finomság

A klasszikus kakaós csigán túl mutatunk néhány ötletet, hogyan készíthetsz pihe-puha kelt tésztát kakaóval. Válogass kedvedre!

  1. 1.

    Zsuzsimama-féle kakaós csiga

  2. 2.

    Mini kakaós csiga

  3. 3.

    Csokis csavart kalács

  4. 4.

    Extra gyors kakaós csiga

  5. 5.

    Mini kakaós csiga sütőporos tésztából

  6. 6.

    Kakaós-fahéjas tekercs Iluskától

  7. 7.

    Csokis bejgli

  8. 8.

    Csokitöltelékes kalácska

  9. 9.

    Darázsfészek

  10. 10.

    Jeruzsálemi kalács

  11. 11.

    Gyors kakaós és fahéjas csigák Ágitól

  12. 12.

    Mini kakaóhabos csiga dióval

  13. 13.

    Kakaós kelt csiga egyszerűen

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!