13 desszert, mely hűsítően hideg, és mégsem fagylalt!

Unod a kánikulát, de a fagyit is? Vagy épp nincs lehetőséged elnyalni egy gombóccal? Készíts jeges-hideg frissítő édességeket, hogy elviselhetőbbé váljon a nyári hőguta!

  1. 1.

    Hideg gyümölcsrizs DoGGmától

  2. 2.

    Jeges málnakrém

  3. 3.

    Brazil jeges csokoládé

  4. 4.

    Hideg kutya

  5. 5.

    Üdítő citromtorta sütés nélkül

  6. 6.

    Madártej Rezeda konyhájából

  7. 7.

    Túró rudi alaprecept és ízvariációk

  8. 8.

    Kókusztejes tejberizs

  9. 9.

    Nutellás banán shake

  10. 10.

    Hűsítő citromos-mascarponés torta

  11. 11.

    Jeges kocka

  12. 12.

    Tiramisu 5. - az "igazi"

  13. 13.

    Mentás-gyömbéres dinnyekoktél

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A legfinomabb füstös kence a kenyeredre, az erdélyi zakuszka

Az erdélyi konyha egyik emblematikus fogása, itthon sok helyen ismert, de kevésbé elterjedt finomság, szemben a padlizsánkrémmel. Ez a csodálatos, krémes zakuszka, amelyet ilyenkor ősszel kell nagy mennyiségben készíteni, hogy aztán egész télen remek reggelik, vacsorák alapja, húsos és zöldséges ételek kísérője, tészták feltétje legyen.

Te tudtad, hogy ez a különbség a lángolt és füstölt...

Kolbászt a világ minden táján esznek, de a magyarok által kedvelt, pirospaprikával és fokhagymával, különböző fűszerekkel készülő változatok csak a mi térségünkben elterjedtek igazán, attól függetlenül, hogy sok országban rajonganak értük. De mi a különbség a boltokban leggyakrabban kapható lángolt és füstölt kolbász között?