r
Nosalty Logó

Jeges málnakrém

NS
Jeges málnakrém
adag
Idő
p
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

457
Kalória
4.5g
Fehérje
25.1g
Szénhidrát
39.6g
Zsír
208g
Víz
138.8g
Koleszterin
9.8g
Élelmi rost
13.8g
Cukor
  • 2% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 457 kcal
  • 2% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 913 kcal
  • 2% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 164 kcal
  • 2% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4.5 g

Zsír

  • Összesen
    39.6 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    139 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    333.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    124 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    42 mg
  • Foszfor
    120 mg
  • Nátrium
    44 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    25.1 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

Víz

  • Összesen
    208 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    352 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    40 mg
  • D vitamin:
    29 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    37 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    343 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    93 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    204 micro
Összesen 457 kcal
  • 2% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    9 g

Zsír

  • Összesen
    79.2 g
  • Telített zsírsav
    48 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    278 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    666.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    248 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    84 mg
  • Foszfor
    240 mg
  • Nátrium
    88 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    50.2 g
  • Cukor
    28 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

Víz

  • Összesen
    416 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    704 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    80 mg
  • D vitamin:
    58 micro
  • K vitamin:
    30 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    73 micro
  • Kolin:
    79 mg
  • Retinol - A vitamin:
    685 micro
  • α-karotin
    48 micro
  • β-karotin
    186 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    408 micro
Összesen 913 kcal
  • 2% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    1.6 g

Zsír

  • Összesen
    14.2 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    50 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    119.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    44 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    43 mg
  • Nátrium
    16 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    9 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

Víz

  • Összesen
    74.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    126 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    123 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    33 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    73 micro
Összesen 164 kcal

Elkészítés

  1. A málna negyedét kinyomkodjuk, hogy csak a leve maradjon meg.
  2. Felverjük a tejszínt cukorral (ízlés szerint), pici vanília is mehet bele, majd amikor már felvertük, keverjük hozzá a málna levét.
  3. Tálkába rétegezzük: málnakrém-málna-málnakrém és a tetejére is málna. Két kis tálkára elegendő.
  4. Utána betesszük a fagyasztóba úgy másfél órára, és már ehetjük is.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 p

Csak egy gondolat volt. több infó http://bohemlelek.blogspot.hu/2012/07/malnas-jeges-krem.html

További receptek

Madártej

Az egyik legfinomabb és legegyszerűbb desszertünk a madártej, amit talán nem készítünk olyan gyakran, mint érdemes lenne. Hiszen nincs is jobb, mint a hűvös, nagyon vaníliás, híg ...

Rosanics Petra

Fügeleveles panna cotta

A panna cotta sokkal bonyolultabb édességnek mutatja magát, mint amilyen valójában. Azon kívül pedig, hogy végtelenül egyszerű, kényünk-kedvünk szerint alakíthatjuk az ízesítését: ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...