13 fantasztikusan gyümölcsös morzsasüti

A világ legegyszerűbb és legzseniálisabb desszertje a crumble: ropogós kéreg alatt forró gyümölcsök, hozzá egy gombóc vaníliafagyi, és teljes az élvezet!

  1. 1.

    Meggyes morzsasüti

  2. 2.

    Körtés-bogyós crumble

  3. 3.

    Könnyű rebarbarás süti

  4. 4.

    Apple crumble liszt- és cukormentes

  5. 5.

    Almás-zabpelyhes morzsasüti

  6. 6.

    Epres-rebarbarás crumble

  7. 7.

    Gyors almás morzsasüti

  8. 8.

    Almás Brown Betty

  9. 9.

    Epres-almás crumble

  10. 10.

    Fűszeres almás crumble

  11. 11.

    Almás morzsatészta

  12. 12.

    Körtés morzsasüti forró karamellel

  13. 13.

    Almás-erdei gyümölcsös morzsasüti

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek