13 brassói változatosan, hogy mindenki megtalálja a kedvencét

Az eredeti brassói sertéshúsból készül, és rendkívül ízletes. A hagyományos mellett most újragondolt változatokat is hoztunk. Találd meg a kedvencedet!

  1. 1.

    Szaftos brassói aprópecsenye

  2. 2.

    Brassói csirkemellből édesburgonyával

  3. 3.

    Gombás csirke brassói

  4. 4.

    Medvehagymás-tofus brassói

  5. 5.

    Borsós csirke brassói

  6. 6.

    Brassói aprópecsenye sütőtökkel

  7. 7.

    Brassói a la Pohner Ádám

  8. 8.

    Brassói Kingabinga konyhájából

  9. 9.

    Brassói aprópecsenye kockaburgonyával

  10. 10.

    Brassói ahogy witch készíti

  11. 11.

    Brassói aprópecsenye sütőben sült burgonyával

  12. 12.

    Tartármártásos rakott brassói

  13. 13.

    Brassói aprópecsenye Iluska konyhájából

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek