12 pazar, SAJTTAL bőven turbózott húsétel

A sajt sosem unalmas, a sajt sosem rossz, sajtból sosem elég - kivéve, ha allergiásak vagyunk rá...na de viccet félretéve, a húsételekkel IS annyira jól működik!

  1. 1.

    Zsebes csirkemell

  2. 2.

    Sonkás-sajtos pulykatekercs

  3. 3.

    Kapros csirkemell

  4. 4.

    Csirkemellel töltött cukkinitekercs Rubint Rellától

  5. 5.

    Paradicsomos-mozzarellás csirkemell hagymás bulgurral

  6. 6.

    Olasz ízek lisztmentesen

  7. 7.

    Mozzarellás csirkemell fűszeresen

  8. 8.

    Mozzarellás-lilahagymás töltött sertéscomb

  9. 9.

    Turbó csirkemell

  10. 10.

    Sáfrányos olaszos csirke

  11. 11.

    Csirkemellfilé mozzarellával

  12. 12.

    Mozzarellás csirkemell bazsalikomos tejszínszószban

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek